Hele verden ligger åben men...

Langeland, Tåsinge og Svendborg. Her er skønt at være vinduespudser!

Vinduespudsning i udkantsdanmark. Det lyder måske meget provinsielt. Til gengæld er det ikke bare hyggeligt, men også smukt. 
Der er noget særligt over at køre rundt i landskaberne på Langeland, Tåsinge og Sydfyn. 
Desværre begrænser døgnets 24 timer og selvfølgelig også brændstofpriserne vores radius en smule. Vi forsøger derfor at have en fornuftig planlægning når vi kører rundt, og prøver at lægge nogle fornuftige ruter.

Da der jo i virkeligheden kun er én vinduespudser og én kontormedarbejder, giver det nogle naturlige begrænsninger i hvad vi kan nå. 
Skulle vi være så uheldige at måtte sige nej til en opgave, så har vi forskellige andre vinduespudsere som vi kan anbefale. 

Nedenfor kan du se hvor vi primært pudser vinduer

Vinduespudsning Langeland

Langeland

Vinduespudsning Tåsinge

Tåsinge

Vinduespudsning Svendborg

Svendborg

Bor du et helt andet sted?

Nu kunne det jo tænkes at vi ikke lige har berørt den del af landet hvor du bor. Men lad ikke det afholde dig fra at kontakte os hvis du skulle have et ønske om at få Otto & Otto Vinduespolering til at pudse dine vinduer. Vi kommer allerede ud til flere forskellige kunder rundt på Fyn. Sædvanligvis er der tale om lidt større opgaver.
På trods af høje ambitioner må vi dog nok se i øjnene at vi også har vores begrænsninger, men man skal jo altid være klar til nye udfordringer!

otto logo
Stjerne

Otto & Otto 
   Vinduespolering

Bregnevej 9, 5900 Rudkøbing Tlf: 51 94 14 08
Cvr nr: 16649708