profle

HVEM ER OTTO?

Vinduespudsning Til Tiden! Det er store ord at tage i sin mund. Grunden til at vi tør gøre det alligevel, er at den ene af Otto'erne sørger godt for at organisere og planlægge. Den anden Otto pudser vinduerne. Så for lige at få sat tingene helt på plads, så består vores firma af ægteparret Anette Otto og Martin Otto.

Hvad adskiller så os fra andre?

I virkeligheden er der jo ikke den store forskel på om din vinduespudser hedder John, Søren Peter eller Knud. Men hvorfor så vælge Otto?

Vi er jo nød til at forholde os til den gamle danske jantelov, og derfor vil vi heller ikke sige alt for meget godt om os selv. Den slags skal man helst lade andre om! En måde vi alligevel kan gøre det på er ved at konstatere, at selvom vi bruger annoncer og internet, så kommer en hel del af vores aftaler på skaft via tidligere kunder. Så de må jo have været godt tilfredse med deres vinduespudser. Det håber vi også du bliver!

Men hvilke typer opgaver kan vi magte? Klik her...og rul lidt ned ad siden.

chat

LIDT FAKTA...

Vinduespudsning

Vinduespudsning på den gode gamle velkendte manér med en indsæber og en squizzer. En teknik der på trods af mange nye opfindelser stadig er meget anvendt.

Vinduespolering

Et udtryk mange forbinder med den gamle teknik med at krølle lidt avispapir sammen og polere vinduet med det. Teknikken virker desværre ikke mere, da det der gjorde glasset blankt var bly fra tryksværten. Ydermere bliver glasset også ridset med tiden. Polering kan dog være nødvendigt på nogle opgaver, men så bruges der ikke avispapir!

Rentvandsanlæg

Også kaldet ultra rent vand. Med et rentvandsanlæg kan både rammer og glas blive vasket rent. Teknikken er forholdsvis ny, men har vist sig at være ret effektiv. Et lille minus er dog at vinduerne helst skal være nogenlunde tætte.

People

SÅDAN SER VI UD...

Personbig

MARTIN OTTO

Det er ham der kommer og pudser vinduerne. En gang imellem har han måske Nana med, og hvis han er rigtig heldig, måske også Casper eller Anette. Lige da billedet blev taget spillede han lidt på sin guitar. Det er jo også dejligt at have fri en gang imellem :-)

Person2big

ANETTE OTTO

Anette passer alt det svære med at organisere ruterne, holde aftaler og ikke mindst at passe regnskabet. Skulle det ske at du har betalt for meget er hun hurtig til at opdage det. Til gengæld giver hun en forholdsvis lang betalingsfrist, så hvis du glemmer at betale en regning, så går det knap så stærkt. Men lad dig ikke narre - hun opdager ALT!

Personbig2

CASPER OTTO

Casper er med til at give os det strømlinede familieliv. Der er fart over feltet og han vil rigtig gerne med ud at pudse vinduer. Men indtil da skal han passe sin skole og sin hund, så der går nok lidt tid endnu...

Person2big1

NANA

Nana er familiens hund. Egentligt burde den jo ikke komme med ud at pudse vinduer da den jo ikke er særlig effektiv! Men det er faktisk meget hyggeligt en gang imellem. Måske kan du også hilse på hende en dag. Den vil ihvertfald gerne hilse på dig!

vinduespudser