Er det dyrt at få en vinduespudser?


Det synes vi ikke! 😉

Selvom det billigste jo er at gøre det selv, så er der bare ting i livet man hellere end gerne overlader til andre.
Omvendt er der nogle der elsker at gøre det hele selv. Men det er nok fordi de har god tid. De fleste har et forholdsvist travlt liv og vinduespudsning står måske ikke øverst på listen af hyggelige weekend sysler.
Andre kan ikke længere klare det selv på grund af alder sygdom eller andre omstændigheder.

Så er det jo godt at der findes vinduespudsere!

Men hvad koster det så?
Et spørgsmål der er helt naturligt at stille. Hvis der nu stod at det koster 500,-kr ville nogle sikkert synes det er dyrt. Andre vil synes det er billigt. Og det er jo fordi der er stor forskel på husene.
Men for at komme lidt nærmere frem til hvad det mon koster at få en vinduespudser, så kommer man da godt igang for et par hundrede kroner eller tre på et moderne parcelhus. Selvfølgelig afhængigt af hvilken type vinduer du har.

Det korte af det lange er, at vi meget gerne kommer forbi og giver dig et tilbud på det du kunne tænke dig, og så kan du jo selv vurdere om det er dyrt eller billigt. Men husk: Pris og kvalitet hænger som regel sammen, og i vores firma er kvaliteten vigtig. Det betyder at når vi giver en pris, så er det en pris på ordentligt arbejde, og ikke noget sjusk.

pris på vinduespudsning
otto logo
Stjerne

Otto & Otto 
   Vinduespolering

Bregnevej 9, 5900 Rudkøbing Tlf: 51 94 14 08
Cvr nr: 16649708