ER DET DYRT AT FÅ PUDSET VINDUER?

Det er jo et godt spørgsmål! Det korte svar må jo blive et nej! Det er jo klart at det billigste er at gøre alting selv. Men mange mener at i forhold til de udfordringer eller trængsler der er forbundet med at pudse vinduer selv, så er pengene til en vinduespudser givet rigtig godt ud!

Og man får faktisk rigtig meget for pengene. Ud over selve vinduespudsningen bliver der måske vasket rammer, skrabet gamle malerklatter af, og desværre er der ofte en hel del edderkopper der må lade livet. Hvis du får en fast aftale behøver du heller ikke spekulere mere på hvordan dine vinduer ser ud, de skal nok blive passet som aftalt.

Men hvad koster det så?

Der er flere faktorer der spiller ind; størrelsen og højden af vinduerne, om der skal tørres sprosser eller vaskes rammer af, hvordan tilkomsten til vinduerne er, og andre detaljer. Måske vil du gerne have pudset vinduer indvendigt, eller måske går du rigtig meget op I at sålbænken skal vaskes samtidig.

Det korte af det lange er, at vi meget gerne kommer forbi og giver dig et tilbud på det du kunne tænke dig, og så kan du jo selv vurdere om det er dyrt eller billigt. Men husk: Pris og kvalitet hænger som regel sammen, og i vores firma er kvaliteten vigtig. Det betyder at når vi giver en pris, så er det en pris på ordentligt arbejde, og ikke noget sjusk.

Hvis du kunne tænke dig at kende prisen på DIT hus, så lad os give dig et tilbud. Klik her for at kontakte os