De forskellige muligheder for vinduespudsning

Gear

Sådan begynder det...


Du beslutter dig for at finde en vinduespudser. Efter at have vurderet forskellige muligheder, falder valget på Otto & Otto Vinduespolering. Det er vi da glade for.

Du henvender dig enten telefonisk, med sms eller via mail. Eller måske får du fat i os mens vi er igang med vinduespudsning et andet sted. Endelig kommer aftalen i stand.

bestil vinduespudser over nettet
rentvand

Den første gang...


Endelig oprinder dagen hvor dine vinduer skal pudses. Som det første vil du sikkert lægge mærke til om der er striber, eller vendemærker på glasset efter squizzeren. Nu er der jo ikke nogen der er fuldkomne, men der plejer ikke at være problemer med den slags. Det næste du kikker efter er måske om rammerne er vasket. Og det kan jo godt være de er det. Ihvertfald hvis vi har aftalt det.

Er du én af de heldige med nye vinduer i materialer som lakeret metal, plastikrammer eller simpelthen bare gerne vil have at dine nymalede vinduer holder sig pæne, så er det en rigtig god ide at få vasket rammerne med hver gang.

Det næste du måske bemærker er en frygtelig masse dråber på glasset. Som om vinduerne blot er skyllet af. Og det er også sandt, hvis der er brugt rentvandsanlæg. Læs mere her...

Når alt dette så er sagt, så bliver den første gang du får besøg af din vinduespudser forhåbentligt til en god oplevelse. En oplevelse der vil gentage sig hver gang vi kommer.

sparegris

Betaling


Efter din vinduespudser har gjort sit arbejde, lægger han et girokort i din postkasse. Du kan også vælge at få regningen på en mail. Du får en meget rimelig betalingsfrist. Du kan vælge at betale denne regning på posthus eller i bank, via din computer, eller du kan betale kontant mens vi er hos dig. Men det skal nu ikke være nogen hemmelighed at vi helst vi undgå kontant betaling. Hvis du er lidt med på noderne er det også muligt at bruge MobilePay.
På girokortet fremgår det også hvornår vi cirka vil komme næste gang. Så har du også lidt styr på det.

vinduespudsning til tiden
reklamation

Reklamtion


Denne boks har vi egentligt ikke så meget lyst til at have. Men på den anden side, så er det jo både ret og rimeligt at reklamere over en vinduespudsning som ikke er i orden. En lille bøn fra vores side er blot om du vil give os lov til at gøre det godt igen. Vi kan nemlig så godt lide at have tilfredse kunder.

Hvad kan vi magte?

store eller små vinduer

Store eller små ruder?

Størrelsen af vinduerne er ikke afgørende for en vinduespudser. Men det er klart at et vindue bestående af for eksempel 12 glas tager lidt længere tid at pudse end hvis der kun er et enkelt glas i vinduet. Det kan også tænkes at det drejer sig om store butiksruder. Dem klarer vi også.

små vinduer

Måske trænger dine vinduer til at blive pudset indvendigt. Så kræver det en smule mere planlægning for at finde et tidspunkt der passer, da der jo skal være nogle hjemme til at lukke op, medmindre du betror os en nøgle. Vi tør godt sige at vi er til at stole på!
Da det tager betydeligt længere tid at pudse vinduer indvendigt end udvendigt, er det naturligvis også en smule dyrere. Vi vil jo gerne tørre ordentligt op efter os, og måske er der forsatsruder der skal af og på osv. Men det er alt sammen noget vi må se på i det enkelte tilfælde.

store eller små huse

Kan vi klare dit hus?

Der skal ikke herske tvivl om vores villighed til at påtage os en opgave. Om det er stort eller småt, højt eller lavt, så er vi sædvanligvis klædt på til opgaven. Men som i alle andre sammenhænge er der jo grænser, selv for os! Og hvor er de grænser så? Måske er netop dit hus af en sådan kaliber at vi bliver udfordret til det yderste! Det kunne da være interessant.

udfordrende vinduespudsning

Med hensyn til højden, så er det idag muligt at pudse (vaske) vinduerne fra jorden ved hjælp af en lang stang med børste på, og vandgennemløb. Et såkaldt rentvandsanlæg. Læs mere her Ved hjælp af det kan vi nå temmelig højt op. Alternativt kan man jo pudse vinduerne indefra, men det afhænger af det enkelte tilfælde.

solcellepaneler drivhus og orangeri

Det lidt mere specielle

Alle der har et drivhus kender sikkert til at gøre det forårsklart. Det er et stort arbejde, især hvis man også gerne vil bruge drivhuset til at slappe af i mens man nyder synet af de kommende afgrøder. Så må det gerne være ordentligt rent! Ved hjælp af rentvandsanlægget kan vi også tilbyde denne service. 

drivhus og orangeri

Det kunne også tænkes der skulle ordnes facadeskilte. De har det jo med at blive grønne med tiden, og det har vist sig at vi også kan håndtere den slags opgaver.

velux og solceller

Et ekstra lille plus i erfaringerne er at det ofte har været forbundet med store udfordringer at få pudset et vindue på taget. For eksempel et Velux vindue, eller en kvist. Først og fremmest skal man kunne komme frem til glasset, og dernæst skal det pudses indefra, ofte med det resultat at der kommer 'løbere' når vinduet igen bliver lukket. Dette er nu ikke længere noget problem. De kan som oftest klares udefra.

Sidst kan vi nævne solfangere! En solfanger, eller et solcelle anlæg, skal helst være nogenlunde rent for at give et ordentligt udbytte. Tidligere har man som solcelle-ejer været henvist til at skrubbe sine solcelle paneler i regnvejr ofte med det resultat at de bliver ridsede af de redskaber der bliver brugt. Jo flere ridser de får, jo mere mister de i effekt. Ved hjælp af et rentvandsanlæg vil dette ikke kunne ske, da vi bruger specielle børster til disse opgaver. Læs mere her...

otto logo
Stjerne

Otto & Otto 
   Vinduespolering

Bregnevej 9, 5900 Rudkøbing Tlf: 51 94 14 08
Cvr nr: 16649708